Smart Home montering og installering

Udlev drømmen om at automatisere dit hjem – vi står klar til at hjælpe, uanset størrelsen af dit projekt!

Vi stiller op med hjælp til installation af Smart Home i Storkøbenhavn. Vi aftaler en dato og tid med dig, hvorefter enhederne bestilles hjem, og så møder vi op på den aftalte adresse på det aftalte tidspunkt.

Bestiller du os til at komme ud og hjælpe med opsætning, stiller vi os også til rådighed med rådgivning og support, såfremt du får brug for det.

Lad os tage en snak

+45 71 994 993

[email protected]

Typiske installationsopgaver

Installation af Smart Home

Udvidelse af Smart Home

Personlig tilpasning af Smart Home

Opsætning og integration af enheder

Opsætning af Wi-Fi (Mesh)

iot eksperten installation - behov

Vi finder dine behov og ønsker

Der er mange muligheder, når det kommer til et Smart Home, og mange af de ønsker er meget personlige for dig. Derfor tager vi en snak med dig, og finder dine behov og ønsker til dit kommende Smart Home. Derved sikrer vi, at det hele passer både funktion og pris.

Vi bestiller og installerer

Du skal ikke røre en finger, og derfor bestiller og installerer vi alle dine Smart Home enheder. Dette gøres ud fra vores samtale om behov og ønsker. Vi kan også sørge for elektrikerkontakt, i tilfælde af at der skal installeres enheder, der skal tilsluttes faststrøm.

iot eksperten installation - router
iot eksperten installation - opfoelgning

Sørger for at det hele virker som det skal

Så snart alting er installeret og fungerer som det skal, laver vi en opfølgning, således at vi sikrer os, at du får den bedst mulige oplevelse med dit nye Smart Home.

Din installationsproces

Når du som kunde handler hos os, har du mulighed for at få rådgivning og hjælp med den fulde planlægning og installation af dit Smart Home.

Trin 1 – Indledende samtale

Vi tager en snak om dine ønsker, og om hvordan de kan realiseres. Når vi er færdige, får du et tilbud, hvori vi har taget højde for det nuværende behov og fremtidsmuligheder for udvidelse. Vi laver den bedst mulige løsning – skræddersyet til dig. Der er i udgangspunktet sat en time af til den indledende samtale.

Trin 2 – Bestilling

Vi sørger for at enhederne bliver bestilt som aftalt i den indledende samtale, hvorefter vi sammen finder et velegnet tidspunkt til installationen.


Trin 3 – Installation

Vi kommer hjem til dig med de bestilte produkter og installerer enhederne som aftalt. Efter installationen gennemgår vi anvendelse af det færdige system og produkterne.

Trin 4 – Evaluering

Vi evaluerer hver installationsproces fra start til slut. Efter installationen følger vi op på installationen, når du har haft lidt tid i dit nye Smart Home. Evalueringen er en kvalitetskontrol af vores service.

Priser

Timepris 600 kr,-
Tiden starter, når vi træder indad døren og slutter, når vi træder ud igen. Dette inkluderer også den indledende samtale.
Minimumstakst er 1 time, derefter 300,- pr. halve time.

Kørsel
Vi kører i hele landet, men fortrinsvis indenfor 2 timers kørsel t/r fra København. Overstiger den forventede samlede køretid 2 timer, tager vi et gebyr på 600 kr. pr. time for hver ekstra time vi kan forvente at køre. Prisen bliver fastsat ved bestilling.

Ved installation af projekter der kræver ledningsføring, f.eks. af moduler bag stikdåser og lignende, skal der bruges en certificeret elektriker. Vi hjælper gerne med anbefalinger og arrangerer gerne arbejdet. Hvis det er påkrævet at bruge andet udstyr til opsætning, såsom kabler, beslag og lign., betales dette separat oveni installationsprisen, hvis det ikke er inkluderet i det oprindelige køb. Der kan forekomme situationer, hvor vi ønsker at afprøve opsætningen i vores eget studie for at spare tid ved installationen – selvfølgelig med dit samtykke.

Læs mere: En smart start på dit Smart Home.

Lad os tage en snak om dit projekt

David Sørensen

Partner / Integrator

Ring +45 71 994 993

[email protected]