Smart Home montering og installering

Går du med planer om at automatisere dit hjem? Vi står klar til at hjælpe, uanset størrelsen af dit projekt!

Vi rådgiver og hjælper med installation af Smart Home. Vi aftaler en dato og tid med dig, hvorefter enhederne bestilles hjem, og så møder vi op på den aftalte adresse på det aftalte tidspunkt.

Vi skræddersyr aftalen, så den passer til lige nøjagtig dit behov for rådgivning, opsætning og support.

Kontakt os her for at høre mere:

+45 71 994 993

[email protected]

Typiske installationsopgaver

Installation af Smart Home

Udvidelse af Smart Home

Personlig tilpasning af Smart Home

Opsætning og integration af enheder

Opsætning af Wi-Fi (Mesh)

iot eksperten installation - behov

Det starter med dine behov og ønsker

Vi tager udgangspunkt i dine ønsker til dit kommende Smart Home. Derved sikrer vi, at det hele passer i både funktion og pris. Der er mange muligheder, men vi kender markedet, og vi ved, hvad der virker. Du sparer både tid og penge.

Vi bestiller og installerer

Du skal ikke røre en finger. Baseret på dine ønsker, bestiller vi dine Smart Home enheder hjem. Efterfølgende installerer vi som aftalt. Vi kan også sørge for elektriker, hvis der skal installeres enheder, hvor der skal bruges faststrøm.

iot eksperten installation - router
iot eksperten installation - opfoelgning

Sørger for at det hele virker, som det skal

Når alting er installeret og fungerer som det skal, så forlader vi adressen. Vi følger også op for at sikre os, at du får den bedst mulige oplevelse med dit nye Smart Home.

Din installationsproces

Herunder ser du de overordnede trin i et typisk Smart Home installationsforløb. Vi sigter efter åbenhed og ærlighed i vores tilgang og samarbejde med kunder.

Trin 1 – Indledende samtale

Den indledende samtale handler om, at vi skal forstå dine ønsker. Efterfølgende, er det vores opgave at undersøge muligheder for indfrielse af ønskerne bedst og billigst. Herefter får du et tilbud, der indeholder produktpriser og forventede installationsomkostninger. Vi tager højde for fremtidsmuligheder for udvidelse. Der er i udgangspunktet sat en time af til den indledende samtale.

Trin 2 – Bestilling

Vi sørger for at samle de aftalte enheder, hvorefter vi sammen finder et velegnet tidspunkt til installation. Ved at gøre det sådan, spares der tid for alle parter.


Trin 3 – Installation

Vi kommer hjem til dig med de bestilte produkter og installerer enhederne. Efter installationen gennemgår vi anvendelse af det færdige system og produkterne.

Trin 4 – Opfølgning

Et par uger efter installationen følger vi op, så vi sikrer os, at dit nye Smart Home virker som planlagt. Opfølgningen er en kvalitetskontrol af vores service, der skal sikre at kunden får, hvad der er bestilt, men også, at vi bliver bedre til dét vi gør.

Priser

Timepris 1000 kr,-
Tiden starter, når vi træder indad døren og slutter, når vi træder ud igen. Dette inkluderer også den indledende samtale.
Minimumstakst er 1 time, derefter 500,- pr. halve time.

Kørsel
Vi kører i hele landet, men fortrinsvis indenfor 2 timers kørsel t/r fra København. Overstiger den forventede samlede køretid 2 timer, tager vi et gebyr på 750 kr. pr. time for hver ekstra time vi kan forvente at køre. Prisen bliver fastsat ved bestilling og vil fremgå af tilbud.

Ved installation af projekter der kræver ledningsføring, f.eks. moduler bag stikdåser og lignende, skal der bruges en certificeret elektriker. Vi hjælper gerne med anbefalinger og arrangerer gerne arbejdet. Hvis det er påkrævet at bruge andet udstyr til opsætning, såsom kabler, beslag og lign., betales dette separat oveni installationsprisen, hvis det ikke er inkluderet i det oprindelige køb. Der kan forekomme situationer, hvor vi ønsker at afprøve opsætningen i vores eget studie for at spare tid ved installationen – selvfølgelig med dit samtykke.

Læs mere: En smart start på dit Smart Home.

Lad os tage en snak om dit projekt

David Sørensen

Partner / Integrator

Ring +45 71 994 993

[email protected]