Om IOT Eksperten

Hvem er vi?

Helt kort består IOT Eksperten af David og Rune, som holder til i Valby. Vi eksisterer kun online og har dermed ikke en fysisk butik, som man lige kan hoppe forbi. Vi har dog telefon og tastatur, så vores rådgivning og service er aldrig langt væk.

Vi plejer at sige:

”Vi kalder os eksperter, fordi vi lærer gennem vores kunder, der alle bruger systemerne på forskellige måder. For nogle handler det om at styre varmen i sommerhuset, og for andre handler det om sikkerhed eller strømstyring og meget mere.  Vi satser på kvalitetsprodukter og vi har en god idé om, hvor man kan starte, hvordan man kan komme videre og hvor udviklingen er på vej hen.  – God fornøjelse med fremtiden!”

For at fortælle lidt om os, har vi stillet os selv de samme spørgsmål, som vi normalt stiller vores producenter, når vi vil lære dem bedre at kende:

1. Hvornår startede I?

Vi, David og Rune, begyndte at arbejde på at skabe ioteksperten.dk i foråret 2016. Shoppen kom online d. 1. august 2016 – i skrivende stund er vi altså over 2 år gamle, men vi har allerede lært at løbe, ringe, skrive, lege med dimser og meget mere. En stejl læringskurve, der forhåbentlig fortsætter opad.

2. Hvorfor startede I?

Førhen havde vi gang i en LED-forretning, hvor mange af kunderne efterspurgte lys, der kunne skifte farve og styrke via en app. Efter noget tid blev vi selv lidt trætte af, at når lyset skulle ændres, så skulle man have telefonen og app frem. Det førte til, at vi så på automatiseringsløsninger, derefter mere specifikt på Smart Home løsninger, og til sidst blev vi enige om, at dét der Internet of Things var en interessant vej at gå. Vores mål er at samle så mange produkter som muligt, der kan kommunikere automatisk med hinanden, så man ikke selv behøver gøre noget. Det er først rigtig sjovt, når alle dimserne fungerer med hinanden. Det lyder nok dovent, og det er det vel egentlig også, men det er ret fedt at kunne nøjes med at trykke på én knap, hvor man før skulle trykke på 100 knapper. Vi er ret fascinerede af ”fremtidshjemmet” og vi er selv overraskede over, at det reelt allerede findes.

3. Hvad arbejder I på nu?

Vi er altid lidt over det hele, men i øjeblikket arbejder vi på at teste en række produkter igennem, som skal ind i shoppen og så har vi en række blogindlæg klar fra nogle af de producenter vi handler med. Vi vil gerne skabe kendskab til folkene bag produkterne, så de ikke bare er mærket på en papkasse eller enhed/dims/IOT-thingy.
Udviklingen går hurtigere end vi løber, men vi er godt med og dette skyldes primært en masse god feedback fra vores kunder, der i høj grad bidrager til vores forståelse af, hvilke anvendelsesmuligheder der er i Internet of Things / Smart Home.

4. Hvilket mål har I for de næste måneder?

Over de næste måneder skal vi have en side, der rykker 100% og så starter vi vores blog op. Vores ambition er at levere en personlig og vedkommende service.

IOT Eksperten logo

Velkommen til fremtiden!