IOT Eksperten spurgte NETATMO

IOT Eksperten spurgte: NETATMO

 

IOTeksperten.dk byder velkommen til sjette udgave af blogserien ’IOT Eksperten spurgte’.

Formålet er at skabe et billede af, hvilke virksomheder vi handler med, hvilke mennesker der er bag produkterne og hvad det egentlig er, de går og laver.

I denne omgang har vi haft fat i NETATMO, som vi er i gang med at lancere i shoppen – se mere her: NETATMO på IOTeksperten.dk.
Eléonore de Fournas , Head of Communications hos NETATMO har givet os en præsentation af virksomheden. Interviewet er oversat fra engelsk.

1. Hvornår startede i?

Netatmo blev skabt i 2011 af Fred Potter. Han bruger sin tekniske viden, vision og lidenskab til at genopfinde ting, der anvendes dagligt. Som en erfaren iværksætter er Fred grundlægger af Cirpack, en teleleverandør der står bag kernesystemerne i de største ADSL-baserede telefonnetværk i verden. Efter Cirpark blev solgt til Technicolor i 2008, blev han medstifter i Withings. Fred er uddannet fra Telecom ParisTech Engineering School og har en PHD i mikroelektronik.

Fred Potter ønskede oprindeligt at være forsker, før han var iværksætter, for at kunne gennemføre sine egne projekter. Han værdsætter arbejdsmiljøer, hvor folk frit kan arbejde på de projekter- eller produkter, som de føler er de mest interessante.
Han startede Netatmo, fordi han ønskede at skabe forbrugerprodukter, der giver konkrete svar på sociale og miljømæssige spørgsmål. Netatmos mål fra dag et og er i dag, er at skabe enheder, der måler miljøet, så alle bedre kan forstå det, handle i overensstemmelse hermed og forbedre deres dagligdag. Netatmoprodukter imødekommer vigtige forbrugerbehov: sikkerhed, besparelser og komfort.

2. Hvorfor startede i?

Netatmo er et revolutionerende Smart Home firma, der udvikler banebrydende, intuitiv og smukt designet forbrugerelektronik. Netatmos innovative produkter giver en gnidningsfri oplevelse, som hjælper brugerne med at skabe et sikrere, sundere og mere behageligt hjem.
Netatmo designer omhyggeligt mekanik, elektronik og indlejret software af alle sine produkter til de højeste standarder. Netatmo skaber også mobil- og webapplikationer, der fuldt ud realiserer deres potentiale.
Når vi udvikler vores produkter, sigter vi efter at gøre brugerens liv lettere og enklere. Vi udtænker produkter, der er nemme at bruge og forstå. Alligevel bringer de noget nyt til vores brugere: de hjælper dem med at spare tid, få adgang til nyttige målinger og oplysninger, som de ikke nemt kunne få på nogen anden måde. Vi stræber efter at integrere unikke funktioner i vores produkter, som vores konkurrenter ikke har.
Hos Netatmo har vi én primærfunktion pr. produkt for at sikre en klar merværdi for brugerne. Det er meget vigtigt for os at levere produkter der er lette at bruge, enkle at montere, og lette at indstille. Interaktioner med vores produkter er brugervenlige og holdes på et minimum for at gøre livet lettere.

3. Hvad arbejder I på nu?

Vores mål er at fortsætte med at udvikle forbundne enheder til Smart Home i de 3 kategorier, hvor vi allerede er tilstede: sikkerhed, miljø og opvarmning og at udvide i andre smarte hjemmekategorier.
Vi har også til formål at udvide vores “med Netatmo” -program. Gennem dette program samarbejder vi med ledere fra bygningsindustrien om at udvikle nye, tilsluttede løsninger integreret i boligbyggeri, hvad enten det er nybyggeri eller renovering.
Den revolution, der i øjeblikket foregår i IOT-sektoren, er udviklingen af kunstig intelligens. Vi integrerer deep learning algoritmer i vores produkter, der giver brugerne et hidtil uset serviceniveau. Vi ønsker at fortsætte med at udvikle produkter i den retning. Funktionerne, vi kan forestille os at udvikle ved hjælp af kunstig intelligens, har en usædvanlig stor værdi for vores kunder.

4. Hvilket mål har I for de næste måneder?

I november 2015 rejste Netatmo 30 mio. EUR og fik dermed det mest betydningsfulde fundraise på det franske venturekapitalmarked i IoT-rummet i 2015. Det har understøttet Netatmos stærke vækst i udviklingen af innovationer i smart home-industrien.
Siden finansieringen, har selskabet fordoblet sin størrelse hvert år og har en rentabel vækst. Vi går efter at opretholde denne tendens.
Vi tilstræber at ekspandere internationalt i lande, hvor vi endnu ikke er til stede.
Vi introducerer nye produkter til det smarte hjem på CES 2018.

IOT Eksperten spurgte NETATMO

Anden input:

**Du kan købe NETATMO produkter her**: https://ioteksperten.dk/brand/netatmo

** NETATMO hjemmeside: ** https://www.netatmo.com

** Netatmos YouTube kanal: ** https://www.youtube.com/user/NetatmoChannel

Kommentarer

Der er ikke nogle kommentarer

Skriv et svar