IOT Eksperten spurgte FIBARO

IOT Eksperten spurgte: FIBARO

 

IOTeksperten.dk byder velkommen til andet afsnit af blogserien ’IOT Eksperten spurgte’.

Formålet er at skabe et billede af, hvilke virksomheder vi handler med, hvilke mennesker der er bag produkterne og hvad det egentlig er, de går og laver.

I anden udgave talte vi med Lukas Tobis, European Head of Sales for FIBARO. FIBARO er et velrenommeret brand indenfor Home Automation / Smart Home og leverer et bredt sortiment af højkvalitetsprodukter.
Interviewet er oversat fra engelsk til dansk.

 

1. Hvornår startede I?

Fibar Group S.A er en polsk virksomhed, der blev grundlagt i 2010. Efter få år, var FIBAROs produkter til rådighed i flere end 100 lande og et af de mest avancerede trådløse smart home systemer i verden. Systemet sælges f.eks. i Australien, New Zealand, Kina, Brasilien og i de fleste EU-lande. Fra oktober 2014 blev FIBARO-systemet solgt i USA. FIBARO styrer ikke kun hvidevarer, men også lys, temperatur, persienner, markiser, porte, alarmer og overvågning. FIBARO tillader styring via computer og app og integrerer alle enhederne, der er koblet til systemet. Den anvendte teknologi gør hele systemet “ikke-invasivt”, da det kan installeres uden føring af nye ledninger i væggene. FIBARO er et åbent system, hvilket betyder, at du kan forbinde det til flere eksterne enheder.

2. Hvorfor startede I?

FIBARO startede med en drøm om at leve sikkert og behageligt.
Det var hvad én af grundlæggerne af FIBARO ville have, da han ledte efter et let system til at styre intelligente enheder. Han forstod hurtigt, at de daværende løsninger var for dyre og at de krævede gennemgribende ændringer af hele huset.
Fra dag 1 var der et klart mål: at skabe det bedste smart home system i verden. Vi vil have FIBARO til at berige folks liv ved at skabe et behageligt, venligt og sikkert hjem. Med vores ansattes ambitioner og kreativitet leverer vi intelligente løsninger til glæde for vores kunder.
Hos FIBARO følger vi ikke bare trends. Vi er foran dem og vi skaber nye. Vi efterligner ikke vores konkurrenter og vi kopierer ikke ideer. Vi ser ikke kun det nuværende, men også det fremtidige behov for vores kunder. Vi har modet til at skabe nye standarder og redefinere gamle ideer.
Vi sætter ambitiøse strategiske mål og praktiserer et dristigt vision om det intelligente FIBARO Home baseret på det komplimentære system understøttet af et veludviklet netværk af professionelle installatører.

3. Hvad arbejder I på nu?

Vi er tilstede på 6 kontinenter, men vi glemmer ikke, hvor vi tog vores første skridt. Vores ingeniører og designere arbejder i Polen. Som polsk selskab udsendte vi en global udfordring til alle der producerer Smart Home enheder. Vi sprang ind på markedet for Home Automation og beviste at polske ingeniører og designere ikke alene alene er ligeså gode, men endnu bedre til deres fag end anerkendte verdenseksperter.
Vores ultimative mål er at bygge et komplementært FIBARO system. Vores produkter er gensidigt inkluderende, hvilket skaber et netværk af trådløse forbindelser til følelsen af kontrol, sikkerhed og fornøjelse i hjemmet. Vores visionære enheder er formet moderne, med resultat i produkter der samtidig er funktionelle kunststykker.
Den modulære opbygning af FIBARO systemet antænder kreativiteten hos vores kunder og tillader en fleksibel tilslutning og programmering af enhederne, så de kan skabe deres egen personlige atmosfære i hverdagen. På den måde redefinerer FIBARO ordet ’hjem’. Vi bringer drømme til live gennem det intelligente FIBARO HOME. Alle FIBARO-produkter, både dem der allerede er på markedet, og dem der forventes at komme på markedet i de kommende år, er skabt på basis af et roadmap over kundernes udækkede behov. FIBARO arbejder udarbejder løsninger på kundernes fremtidige behov – det behov som FIBARO forudser i dag.

4. Hvilket mål har I for de næste måneder?

Baseret på tidligere erfaringer er vores ambition at redefinere konceptet ”Hjem” som et sted der aktivt deltager i sine beboeres liv og reagerer på deres skiftende behov gennem personaliserede handlinger og scener.
FIBARO er ambitiøs og dristig. Vi udvikler os konstant med henblik på at blive den førende forsyner af løsninger til bygningsautomatisering på det det globale marked.

** Du kan købe FIBARO her: https://ioteksperten.dk/brand/fibaro**

Div. links:

** FIBARO Hjemmeside: ** https://www.fibaro.com/en/

** FIBARO YouTube kanal: ** https://www.youtube.com/user/FibaroCom

** FIBARO Produktvideo: ** https://www.youtube.com/watch?v=stc7wmUHZAI

** FIBARO Use cases: ** : http://fibarolife.com/

Kommentarer

Der er ikke nogle kommentarer

Skriv et svar