IFA 2017 nye produkter

IFA 2017 + Nye produkter

Vi starter ud med IFA, der som altid rummede en fantastisk mængde blinkende dimser.
Da vi stadig er i gang med vores shop v.2.0. launch, der er færdig liiiiige om et øjeblik, så springer vi over den lange følelsesladede fortælling om vores eventyrlige færd gennem IFA-hallerne i Berlin. Vi fokuserer i stedet på de dimser vi fandt interessante og agter at hive ind i shoppen.

Fra en kant uden sortering:

Nye FIBARO produkter:

FIBARO CO Sensor

FIBARO CO Sensor

Fin sensor, der minder om deres Smoke Sensor i størrelse og udseende. Den måler kulilte og kan dermed bidrage til et sundere indeklima ved at sende notifikation eller alarmere ved for højt indhold af kulilte, så man kan lufte ud inden familien mister bevidstheden.

FIBARO Intercom

Den er ikke på markedet endnu, men rammer indenfor nær fremtid.
Den giver mulighed for overvågning af indgange, indtastning af pinkode og kan forbindes med din telefon via bluetooth og hvis den er forbundet til din dørlås, så kan du give gæster midlertidig adgang, og holde øje med, hvem der tøffer frem og tilbage gennem døren. Det er muligt at lagre film med SD-kort.

FIBARO Intercom

FIBARO Radiator Thermostat

FIBARO Radiator Thermostat

Endnu en termostat på markedet – den kommer med en ekstern sensor, der kan tilsluttes 3 termostater og regulere temperaturen, så termostaterne indstilles ens.

Se vores termostater her

Somfy

Somfy har en rimelig imponerende mængde produkter og er kompatibel på tværs af protokoller såsom Z-Wave, enocean, RTS, Honeywell med flere. Vi har ikke testet deres Smart Home Box og ved derfor ikke helt, hvad det er for en størrelse, men der er lavet App til Homey, så vi giver dem et forsøg!

Somfy

NETATMO

NETATMO

Den samme historie som Somfy, masser af dimser – vi har dog leget lidt med NETATMO Welcome, der også har App på vej til Homey, så de får også en podieplads!

Velux

Altså VELUX er sådan lidt længere ude i horisonten, men vi nævner alligevel, at de har gang i noget integration med NETATMO gennem deres VELUX ACTIVE der kan bruges til styring af indeklima herunder persienner, vinduer og sådan noget. De rammer markedet i 2018.

Copehagen Blinds

Copehagen Blinds

Copenhagen Blinds

Dansk brand der har imponeret med deres nærmest lydløse persienner der i øvrigt kan rotere til lodret, hvilket lukker mere for lyset end de gode gamle 90’er-udgaver man kender. Solidt kvalitetsprodukt, som vi ser frem til at forhandle.

Køb dine Copenhagen Blinds

Det var tydeligt at se, at standene på IFA i højere grad består af intelligente systemer, Smart Home, Home Automation, Internet of Things stuff. Og allerbedst er det at se, hvor mange af producenterne der begynder at arbejde på tværs af brands for at skabe forbindelse mellem alle de intelligente enheder, der findes derude.
Vi vender tilbage med en ny shop om et øjeblik + en række blog-indlæg fra producenterne og et behageligt flow af nye dimser.

Kommentarer

Der er ikke nogle kommentarer

Skriv et svar