En smart start på dit Smart Home

IOT Eksperten Logo

phone 71 994 993

chat Chatten nede i højre hjørne af siden

mail butik@ioteksperten.dk

  

På denne side vil vi gerne fortælle lidt om, hvad man kan med et smart home og give et bud på, hvordan man får en god start.

Lad der blive lys!

Et godt bud på noget der skaber værdi og stemning er smart lights. Let at installere samt brugbart både i hjemmet og på arbejdet. Lad lyset tænde og slukke automatisk efter dit behov. Få filmstemning, læselys, rengøringslys og meget mere. Du kan også få infrarødt lys til at gøre dine sikkerhedskameraer endnu bedre i mørke – få inspiration fra en video om LIFX smart lights herunder.


Få styr på varmen!

Med intelligente termostater kan du skrue automatisk op og ned for varmen afhængigt af sæsonen eller tid på døgnet. Du kan også få termostaterne til at skrue ned, når du forlader hjemmet eller skrue op, når du er på vej hjem. Det hjælper til at holde et sundt indeklima og hjælper også med at holde varmeregningen nede. Herunder er en film med den prisvindende termostat fra Tado.

Har du slukket strygejernet?

I Kategorien El og kontakter har vi en række produkter, der giver dig muligheden for at fjernstyre strømmen i hjemmet og f.eks. slukke for alt stand by strøm, når hjemmet sover eller kontoret alligevel er tomt. Du har også mulighed for at aflæse, hvor meget strøm der bruges og få advarsler, hvis unormalt forbrug opstår. I filmen herunder er FIBARO‘s bud på et HomeKit stik der kan bruges i alle danske kontakter: FIBARO HomeKit Wall Plug

Har du spørgsmål?

Så skal du bare slå dig løs – vi er klar til at besvare dine spørgsmål, når du finder tid til det.